-
18:36:17 18.8.2012
:-))) masakr :-)))
-
17:35:56 17.8.2012
To já vím já s tím taky počítám,rozhodně to chci řešit .Aby obě auta byli v pohodě. Ale zastím je málo času pořád jsem v práci nebo zrovna pomáhám kámošoj se stavbou tak že se domů jezdím leda vyspat.A poněvač mám 2 spoření.A úvěr tak nato není ani tolik peněz ale určitě pomalu scháním co se dá sehnat na coupé 5 jedu třeba na červený pro celí noví výfuk protože jsem sehnal někoho kdo vyrábí na zakázku všeljaký výfuky. Pak příjdou na řadu další věci, a nejspíš nechám černý nakonec. Ta váha vzduchu to není sranda sehnat za rozumný peníz jinou .Nová nepřipadá zatím v úvahu.
-
12:47:09 17.8.2012
Je hodne mat 1 FC v super stave ja keď som kupoval 1,8 bolo v ponuke za tu istú cenu 20VT aj ročník 99 ale keď som zistil ze pri hocičom na ňom motor von tak som to nechcel je to dráhy servis a nie pretože sa ta chce niekto ojebat ale hodina prace ma svoju cenu .To iste ako keď bola za 1200euro 20VT v Nitre ďalších 3000 do toho musíš dat aby to bolo OK. Niektoré FC majú nízku cenu ale to len preto ze zbytok treba dat do servisu ak sa nato vyserieš tak to v najlepšom skonči v šrote a
lebo v jarku a ty na ARO
FC vôbec nieje lacné auto a 20VT nieje trabant ze stačilo kladivo
-
11:19:33 17.8.2012
připrav si desetitisíce... a to není sranda.
-
08:16:15 17.8.2012
JJ .Já už byl dohodlí se scoupem ale poprví to něják nevyšlo. Ten se v tomhle vyzná určitě.To není první ani poslední auto co se časem přihodí nějáká ta chyba Ale tohle bylo už docela dost závažný. Jo mám ještě červený ale tam je na něm toho výc k vymění chladič vyměnit,výfukoví potrubí,A asi by nebylo na škodu přetěsnit motor gufera a tak Jako pojízdný je ale ten řev toho výfuku no to je jak nějáká rozvášněná amerika. Sice se to ostatním ten zvuk líbí ale jako večer by mě sousedi fakt zatohle snědly. Myslím že první udělám to černý ale sám se do toho pouštět nechci Hlavně jedna závada ta váha vzduchu Jinak si nemůžu stěžovat Ale to červený se chystám dělat už půl roku nakonec ho jen vyčistím nastartuju A mám na něj zatím nakoupený nárazníky a prahy.Což jsem měl asi začít od toho chlazení pak výfuk.Nj Už se těším až nato bude víc času A Ještě někoho kdo dokáže s tímhle za rozumný peníz pomoct.A ne jen kritizovat.
-
01:27:52 17.8.2012
ne ze to v takom stave predáš len na diely jedine By sa v tom mohol niekto zabiť.A výpis Jednotky neber že je to sväté jedine čo je pravda že je tam závažná chyba
Bez poriadneho re pase celého FC budeš
neustále riskovať .A keď sa nakopí hromada chyb bude to drahšie
-
00:28:29 17.8.2012
zahoď to, máš přeci další coupe ne... jestli jsou všechny jako tohle, tak to nám teda děláš jméno...
-
22:02:17 16.8.2012
Beky
dohodni sa tuná z nejakým machrom na 20VT nech ti to komplet pozrie a priprav si nejaký dobrý obnos . Alebo pokračuj samo servisom a skončíš v priekope
-
20:50:54 16.8.2012
litr a pul oleje jsi dolil jo? :D chudák auto
-
20:49:51 15.8.2012
Kde sehnat slušnou váhu vzduchu.Nebo stačí vyčistit ?
-
19:48:10 15.8.2012
2500 může mít i když chcípnul... jak prosté.. setrvačnost... proto ti svítilo mazání a pokud to byl problém v elektrice kole motoru tak se tomu nedivím..
-
18:57:05 15.8.2012
Pokud máš problém s váhou vzduchu, souhlasím se se servisákama, zdechl ti motor.
-
18:24:09 15.8.2012
Mě povídej, ale diagnostika hlásí jen skrat na kostru váhy vzduchu. Oni samy nevědí, ráno jsem byl v servisu. A oni mi řekly že to není možný. Jedině že by zdechnul motor ale já vím co jsem viděl na budíkách motor měl 2500 otáček. Než jsem vipl klíček.Záhada.
-
18:07:32 15.8.2012
beky
teba stretnúť stým FC tak zastavím ako keby išli hasiči ale sanitka počkám kým prejdeš a dovtedy sa budem modliť aby sa nič nestalo. Zober to do servisu kým sa zabiješ alebo ešte horšie zoberieš na druhy svet ešte niekoho
-
17:40:19 15.8.2012
JP. Proč to dělat jednoduše když to jde složitě .ŽE?!!!! ;)Nic proti tobě. Ale popřemýšlej.Určitě to pro tebe nebude těžký přečíst. ;)
-
17:28:17 15.8.2012
Prostě zajízdy selhaly brzdy řízení a jediný čeho jsem si všiml že nemám žádný tlak oleje ještě že ta zatáčka nebyla tak ostrá a zrovna jsem to nevalil Jinak by to nedopadlo asi dobře tohle už bylo dost nepříjemný.
-
16:45:58 15.8.2012
Tys na klávesnici tak agresivně mačkal tečky a čárky, že ti přestaly fungovat? Nezlob se, ale tohle luštit nebudu...
-
15:32:53 15.8.2012
Děkuji všem za odpovědi.
-
15:32:09 15.8.2012
zase se mi stala s coupe příhoda jedu do práce takovou hlemíždí jízdou a vyjedu kopeček na vrchu kopečka chci zatočit a ono jako kdybych měl chcíplí auto volant z těžka brzdy nebyli též účiný mrknu tlak oleje i s kontrolkou tak jsem vypl klíček v kopci tak jsem z kopce zastavoval hned jsem si říkal a doprdele že by nebyl olej to né olej kupodivu na rysce byl vydět ale stejně jsem tam dolil cca 1,5 litru tak vlezu do auta nastartuju a úplně v pohode no neví někdo co to mohlo způsobyt ?