Scoupe

• Coupe20VT PLUS :-D
    jasně :-D
  • Scoupe
    borek stavitel..:) tak kdyby prestalo tak dej vedet..
    chvíle hodinářské práce a zatím to chodí... :-)
  • Scoupe
    asi jen to O a 1
    a ovládání máš 0 1 2 a nebo jen 0 1?
  • Scoupe
    to netusim.. co sem koukal tak zvenku se ty motorky neliseji a co sem dal na moje 16VT z roku 95 kompletno svetla za le tak problem zadnej..
    akorát jeden problem. teď v noci jsem zkoušel ty náklopy, tak motůrek se hýbe, ale nezastaví se v horní a spodní poloze. když nastavím světla do nuly, tak jezdí pořád dokola nahoru a dolu... napadla mě jedna věc, nemůže se ten motůrek lišit rokama podle toho, kolik měli poloh? já mám je 0 a 1. pak byly verze co měli 0,1,2...
  • Scoupe
    to uz dorazil jo??? to byla ryclost teda.. jo to sem rad ze si spokojenej, taky dekuju..
    díky Petře. motůrek už je ve světle a šlape jak víno... :-D
  • Scoupe
    i ja dekuju...
  • Fugasik
    Balíček na poště ....zítra vyzvednu ,děkuji
  • Coupe73
    Jo mám, jsem tam za 20min
  • Scoupe
    jj cekam, ale pohni v 9 musim byt zase jinde, telefon mas?
  • Coupe73
    Za chvilku k tobě vyrážím, ok? Je středa, dle domluvy.
  • Coupe73
    Tak to já trápím Fiátka pořád, akorát že Mareu :-) A můžu říct, že je to fakt skvělé autí
  • Scoupe
    ja jen doufam ze do konce tydne bude uz hotove druhe auto abych netrapil fiatka...:(
  • Coupe73
    Jelo se celkem v pohodě. Od tebe jsem jel ještě na Prahu a když jsem jel zpátky tak už nic moc.
  • Scoupe
    za par tydnu? srandisto jak e ti jelo domu? asi nic moc ze? ja jel na kladno a taky sranda na tech letnacich..
  • Coupe73
    Hej chlapi ja byl v práci :-/

Lukáši zatím prahu neplánuji, ale v pohodě, nespěchám, hlavně to nech u sebe. A koukej makat na autě, jak jsem se dnes bavil s Petrem, za pár týdnů bude sucho a relativní teplo a musíme se srazit.
  • Scoupe
    a koupil si teda to zlute 16VT s ko motorem?
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Scoupe myslim si že každej si prihřeje polivčičku..budu asi shánět nějaký díly. Auti je u Krossmena tak co nesežene on( a to bych se divil) sezenu treba pres tebe
  • Scoupe
    no a uz neco mas? pripadne u me je dilu hromada kdyz budes potrebovat a i lakyru mam cca za 2000kc kus..
    ale jestli budou finance tak se máte na co tesit
    inu každopádně to bude nadlouho než vyjede,,počitam tak 3-4 mesice
  • Scoupe
    uz je par hodin doma..:) hele Lutriku uz makas na novem coupe at muzem na jare udelat nejakou spanilou jizdu? sme si dnes tak s Coupe 73 rikali ze by to chtelo necco..
    Coupe 73 pojedes do Prahy?
  • Scoupe
    jsem doma:) 723886640
  • Coupe73
    Čau, budeš zítra ráno doma? Že by jsme se domluvili na to kolo a pukličky?