Pol 20VT

• Pietro-Scuderia Italia
    ahoj pavle.posli mi sms,nemuzu ti najit v seznamu.nevim jak jsem ti ten krat ulozil.grazie
  • Dr.Ravic
    ještě nejásej:-)))
    jsem tvrdej obchodník:-)))
  • Coupe20VT PLUS :-D
    nevim, sem nekoukal. juknu až přijdu z práce. sem věděl, že tě ukecááááám :-D
  • Dr.Ravic
    Ondro psal jsem ti rano maila ohledne tlacitka. nedosel?
    no a když už koukáš na tlačítko, tak jukni taky na ty lanovody pro 6Q... :-D se nakonec stejně dohodnem... :-D
    o víkendu tam jdu nacvakat diodová světla, takže pak čekám na to tlačítko... pak je ještě spousta věcí, co potřebuju udělat, ale to už je časově a finančně dost náročné...
  • Dr.Ravic
    Coupé: to budes muset tak jak tak... davas do prvni polohy a az pak se tlačítkuje:-)
    btw. docela zajímavá informace. nové LE tlačítko stojí 4600, pluskový stojí 5700...
    přiznám se že bych za ten kus plastu nedal ani 5ti korunu:-)))

PS: to Pol: tak jsem dnes bral béňo a spočítal spotřebu... i s tou vší diskotékou 13,9. takže pohodička, čekal jsem víc:-)))
    no jo no, prostě to turbo už není co bývalo. a taky už do něj nedám ani FŇ... šetřim na GT28RS...

FOR RAVIC NOTORIC: sem teď koukal na ty lanovody, ty ti jdou jak víno :-D akorát pořád musim startovat klíčem noo... :-D
  • LUKE 1.8 H8C
    to Coupe20VT PLUS : Kdyz jsi v nedeli nastartoval, tak jsem myslel, ze nekde opravdu hori. Se nediv, ze ti to tak zere :-)
    jenže doktore, ty jsi měl 48 hodin v kuse nastartováno... :-D a to taky pije, ale na nás to nemá :-D
  • POL 20VT
    pěknou ženu mám :D :D
  • Dr.Ravic
    :-)))
    kdyby to chlastalo jako my, tak tankuješ každejch 8 kilometrů:-))) a za Renču každejch 5:-))))
  • POL 20VT
    najeto 400 km a něco málo pod půlkou, ale kua chlastá to jako my :D
  • Dr.Ravic
    čau Pole,
    jak jsi říkal že se ti zdá, že to moc žere, tak dneska jsem dojel, najeto cca 380 km a zbylo mi něco málo přes čtvrt nádrže:-)))