Dovolená( Feki, Jarik22)

• jarik22
    tady jsou ty kontakty: http://www.dovolena365.cz/seline/ATC-HR1100/

http://www.chorvatske.cz/ubytovani/seline.htm

http://www.ferienwohnungen-kroatien.net/chorvatsko /acc.php?id=1301&acc_id=1323&lang=cs

http://www.fede.cz/chorvatsko/severni-dalmacie/sel ine/apartpenzion-marko/zajezd/984/PB

dej vedet jak jste poridili...
  • Feki
    :D a strejda Lenosek bude na srazu hlídat..;)
    Jinak swingers říkáš..:D :D :D
    To jo,přivezem to domu a ani nebudu vědet či to je..:D
    ne,nic nebude...sám si ji opracuju..:)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    tak trénovat jak o život budem všichni...:-)) počkej, liznem se, a takovou swingers Jadranský pobřeží ještě nezažilo :-))))
  • Lenoš20VTLE
    třeba dvojčátka
    no abyste si nějaký nepřivezli zpátky :-))))
  • Feki
    Chlapi domluvit jeste s konečnou platnosti se můžeme na sraze v Mnichově Hradišti..S Jarikem jsem uz domluvenej ze se tam uvidíme.
    Jinak uz se s ženou těšíme jak maly děti!!!!!!!!!!!!! :)
    klucí dáme někdy spicha at se pořádně domluvíme?
  • jarik22
    jidlo bere kazdej sve:mame tam i kuchyn,lednici.Sprchu a jako v kazdym baraku. jidlo jen nejaky rychlo konzervy na ohrati,max pastiky bo maslo na snidani.Hlavne Hodne piti pac to je drahy,alko bo nealko zalezi kdo co ma rad. naklady cesta: z prahy necelych 900km takze benzin podle spotreby + D.znamka rakousko 200kc+,slovinsko nic objizdime to,chorvatsko 400-600kc(hodne to meni)+ ZPET. ubytovani 22-26Eu na pokoj za noc-4200kc celkem (7noci).
    No a jeste neco na utratu,zalezi na vas co budete chtit delat a kupovat.
    vybaveni na opalovani a potapeni je lepsi z CR tam je drazsi.
    Jo a nezapomente si rukavky:) at se mi tam neutopite:)
    K te spotrebe treba ja s barcetkou 6000kc tam i zpet,ale chapete upravy zerou:)
    Ahoj Jariku, díky za info, prosím jak to bude s náklady? máš nějakou představu? kolik bude stát ubytování?
  • jarik22
    tak kuci sorry za nedostatek info,ale mam toho ted moc,tak nestiham resit soukromej zivot :-) jinak jedeme do CHorvatska Vesnice Seline, 30km od Zadaru. ubytovani v soukromem dome, more 5 metru od baraku,pekne plaze(nic se neplati).
    Odjezd 1.8 nedele na vecir z prahy,prijezd do Seline 6-9hodina rano :) odjezd ze Seline 8nebo 9 srpna,se jeste domluvime jak budete chtit...ptejte se co vas zajima:)
    Cí brďo, čék nepokecá.....
  • Kubajz20VT
    Nj to se někdo má..:D
    ty krasko tak máme společný plány do puntíku.

ps. ty svýho šváru asi hodně nesnášíš co?
  • Feki
    Croatia,přesný GPS souřadnice už jsem zapoměl a beru samo moje dvě princezny(Petu a auto) a berem dozadu svaru s jeho přítelkyni..Příjemne se pak vše vydeli dvěma..:) Program moji zeny bude asi nasledovny- snídaně,pláž(opalování),chvilka v moři,opalování a opalování..Dokud ji nebude slejzat kůže z tela tak na tom sluníčku vydrží..:D A já budu asi furt pod vodou takže toho přes den moc nenakecam a zbytek dne stravim odhanenim chorvatu z blízkosti moji zeny..:D
    Feki, kam se to vubec jede a s kym jedes ty? podte pokecat, navodit si náladu, vymyslet co a jak tam tvořit...
    Jariku sem, pod, info, domluvime se :-)) a vem toaletak ssebou :-)
  • Feki
    No radši nic tlumocit nebudu nebo to dopadne jak u mě v pribuzenstvu(ze prej to bude Italie a tak) :D
    Takže to musíš za nim,on je organizátor,bez nej bych si o dovoleny ani neutrel pr...:) Vse zařizuje on..
    Ty víš nějaký info blíž?
    jasny, jedu taky i s Princeznou(Maflíkem)
    Ty voe Jarika zabim,,,,organizátor toto..
  • Feki
    Jsem z toho jelen.A jelenovi pivo nelej..:D
    ne vazne,ty valis a nama nebo jak?
    Ahoj, otevřel jsem toto pro pokec ohledne dovči.