Všichni čtěte

• ReproBoy
    ITC má 2,8GB aktualne z 5GB max, traffic kolem 120GB měs, hosting profi u pipni za 1440kč na rok vč. domény a nikdy jsem si nemohl stěžovat ;) diskuze bych nemazal casto se tam najde neco uzitecnyho, ani fotky bych nemazal, spíš videa ;) - jenom muj nazor...
  • Mertix
    ja taky až dnes:(
  • HARIBO
    Tak ja odeslal dneska.
  • Belma LE
    Nebo to tu spíš už neřešte ;)
  • nocarret
    jo na to jsem přesně čekal až se tu začnete dohadovat kdo mi co poslal fakt bezva že jsem se na to nevysral....už mi nikdo nic neposílejte
  • Fugasik
    Mě to spíš u některých překvapilo...
  • Innocento
    Já si nedokážu představit, jak bych některý věci řešil, kdybych vazbu na klub neměl. Takže jsem vůbec nic neřešil a snažil se to trochu nějak ocenit.
    Asi jsou holt lidi, kterejm to ještě nic nepřineslo.
  • Luxor
    2 marcin: neni zac...
  • amadeus69
    jenom 20 lidi? Tak to je teda trochu smutný...
  • marcin
    dikes Luxore,urcite sa niekde stretneme,len mi to pripomen,konecne sa tu udialo nieco co som navrhoval zhruba pred rokom:-)
  • Innocento
    Je vidět, že se ještě najdou hodný lidi :-)
  • Luxor
    2 Marcin: poslal jsem za Tebe prispevek dve kila, nekdy na srazu mi je treba das... :-)
  • Coupe73
    S tím by neměl být problém, ale budeš zbytečně platit ranec za převod z E na Kč. Jinak normálně z účtu na účet a převod dělá banka sama. Asi bych to řešil až s Karlem někde na srazu. Pro pár drobných tohle nemá cenu posílat ze SR, ale jen můj názor.
  • Suvis 1.8 16V
    marcin: tak se domluv s někým z České republiky at to pošle a daj mu ty love...
  • marcin
    nevie niekto ako poslat zo slovenska cez net???som v tom magor,internet banking mam,aj tu karticku ale neviem uskutocnit ten prevod:-(((je tam este problem €-kč
  • Fugasik
    a tak to chodí.....
  • Coupe73
    Ne, to už není vůbec podstatné a Karel to napsal dost trefně. Ty co tenhle web "živí" neumí poslat ani dvacku a to je ... no nebudu se vyjadřovat, zase by jsme se někam dostali.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    mě by zajímali jména, rodná čísla, čísla účtů nejlíp i s pinem a telefony... :-D

ne, ale přezdívky členů by mě docela zajímaly...
  • Feki
    Kajo taky pribydu ale az se vrátím z dovci.
  • Coupe73
    ...a to je velmi smutný příběh. Njn
  • nocarret
    takže celkem 20 lidí ještě jednou moc děkuju, neodpustím si poznámku není mezi nimi nikdo z těch co tu prodávají díly a doplňky což jen utvrzuje moje mínění o lidech co kšeftují s auty
  • Coupe73
    Jak psal Dr.Ravic v jiném vláknu, tak by mě taky zajímalo kolik lidi přispělo na web. Bez jména(nicku), bez částky. O to tady nejde, jen kolik lidí.
  • Fugasik
    Odesláno
  • shragicz
    Nocarret: pokud řešíš problém s hostingem, tak se můžeme dohodnout na nějakých podmínkách tak, aby to nic nestálo a abychom byli všichni spokojeni.

sraga@web-systemy.net
  • Miho
    Dnes nebo zítra posílam
    odesláno
  • Suvis 1.8 16V
    fotr 16VT: a pak se divíme, že platíme u doktorů 30 kč,- jenom za to, že tam vlezem :-D
    taky dneska posílám...
  • _ACE_
    Tak tedy místo dovolený přispívám.:-D!!!
  • Belma LE
    Už jsem po vejplatě a tak jsem pár melounů co sem neutratil na dovče poslal ;)
  • nocarret
    třeba se někdo taky trefí .-) děkuju všem .-)
  • fotr 16VT
    Mavi. Můj známý vyfakturoval jedné doktorce za nájem telefonu její telefonní číslo. Tehdy bylo jen 6-ti místné, ale ta dáma to klidně zaplatila.
  • amadeus69
    Kájo máš to tam i za nás Vašek a Renča ;)
  • Fugasik
    Nápodobně :D
  • Mertix
    sem na tom stejně, ale hned jak to pude, pošlu
  • Belma LE
    Snad nevadí že mi to bude trvat až do 10.7. , momentálně mám účet nehezky vyčerpanej.. :-(
  • Dr.Ravic
    odesláno... dal jsem za kazdej svůj debilní příspěvek desetník:-)))
  • hona20VT
    Dnes odesláno.
  • Suvis 1.8 16V
    Taky je tam můj příspěvek. Jen pro pořádek, jako VS musím mít číslo - je to: 2010
    A ve zprávě pro příjemce je: Suvis FCC
  • Mavi
    Jeje sem se uklik a poslal ti 7-mimistni castku...Neee prdel :-)Neco sem ti taky poslal.
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    zrovna posláno...
  • Janinka 2.0.16VT
    jj vím ,psala jsem to
  • hona20VT
    Nick se může napsat do zprávy pro příjemce.
  • Janinka 2.0.16VT
    Pozor Vs smí být jen číslo ,taktéž kons.symbol takže nicky nejspíš napsat do zprávy pro příjemce.Aspon u ČS to tak je .jinak vyřízeno.
  • nocarret
    dobrá tak jo, kdo chce může mě podpořit zlobit se nebudu, dejte jako VS Váš nick ju, díky všem zůčastněným .-)
    233887597/0300
  • Elkar
    (nečetl jsem celý topic)

smaž všechno co je starší než rok třeba a bude tohned ok.
  • Feki
    :D už je pozdě..:D
  • Ice-Man
    no vím že se opakuju ale myslím že by to ( i v zájmu zachování ravenových mozkových buněk) chtelo to ČÍSLO UČTU
  • von Raven
    :D huste po tech kosocvercach se mi ted vlni cely monitor :D
    jsem vyvinul novy klikaci system :) ted je jedina pomala cast znovuobnoveni stranky po smazani prispevku a ty stare to nekdy obnovuje i treba 15s po kazdem 10. prispevku, ale kdyz to jde tak udelam tak smaznuti 1,5-2 prispevku do sekundy :D
    heh je to kombinace okamziteho zobrazeni starych temat i po zruseni celeho tematu, rychle oznaceni prispevku ke smazani a rychle delete a novy nabeh dalsiho prispevku a oznacit a delete a oznacit a delete a oznacit a delete...mozna by sly i 3 za sekundu :D
  • Fugasik
    nebo..... http://www.maxim.cz/maxim-tv/nase-videa/5439-dejte -si-halucinace-zadarmo/stranka/15
    na čem frčíš RAVENE? :-D typuju to na peří :-DDDDD
  • Feki
    ..jede jak fretka.. ,)
  • von Raven
    snazim se, zajimave tema schovam, ale treba u pokecu nebylo 2008 nic a u vzkazu 2008 sem nechal jak se zabil Pininfarina, takze nejak tak. Timo chtel at zustane i BigBen takze az se vrhnu na 2009 tak ho taky necham nebo dalsi temata co za neco stoji
    Treba do srazu nebo technickych dotazu nepolezu asi vubec, ikdyz prave tam se temata opakujou a obrazku co zaberou misto bude nejvic, ale tam by se meli rozdelit vsichni admini podle kraju a hlidat si ty svoje, ja treba pravidelne orezavam srazy ostravsko :D
    ---------
    jdu na vzkazy koncici poslednim prispevkem v roce 2009
  • nocarret
    prosimtě hlavně vopatrně ať tu ještě něco zbyde .-)) jinak moc dík .-)
  • von Raven
    all chtel bych neco mazat kdyz mi to tak jde :D
    vrhnul bych se na vzkazy a pokec, kde je posledni prispevek z roku 2009 co vy na to?
    ----
    z bazaru zustaly od roku 2008 aktualne jen posledni dva mesice a to budu drzet, kazde tema, kde se 2 mesice neprispeje bude smazano
  • Feki
    v.R.: K.Alu krouzky --> delete..thx
  • von Raven
    duben 2009 pryc - jdu na obed
  • von Raven
    kveten 2009
  • von Raven
    cerven 2009 :D trosku me zdrzelo jedno pitome tema s 346 prispevky :D ale system tu moji akci nejak nezvlada, kazdou chvili nacit pul ninuty nez neco nacte asi dam pauzu
  • von Raven
    cervenec 2009 deleted
  • von Raven
    srpen 2009 ukoncen
  • von Raven
    zari 2009 terminovano
  • von Raven
    zlikvidovan listopad a rijen 2009
  • amadeus69
    Příliš dlouhá diskuze..
    Karle hoď číslo účtu ;) Když tu každej dáme třeba kilo, nebo dvě taxi můžeme zaplatit samostatnej server :-D
  • von Raven
    hmm a nekteri aji makaji a mazou... ono u kazdeho tematu je na prave strane datum posledniho prispevku a uz tam zustal jen 6. a 5. mesic aktualniho roku a s mazanim jsem skoncil u listopadu 2009 a tak sem to dneska nasel... se na to vyseru taky brzo
  • Ice-Man
    myslím že všichni čekáme to číslo učtu :)
  • von Raven
    MAZTE PRVNI STARY BAZAR pak se domluvime co budem valit dal, ale sel bych pak na POKEC, tecnicke a srazy nakonec
    a těsně po půlnoci to kravne maximálně. všechno zamrzá a neotevřu ani vstupní stránku. vyhazuje to chybu a pak se to rozchodí kolem 01:00 ráno.
    Čím dřív se toto vyřeší, tím líp.... nebo jste si nevšimli jak se zpomalil přístup do této domény? je to pomalý jak prase a to mam 25Mb/s
  • Hanz16VT
    Souhlasím s větším promazáním blbostí jak uvedl Zero a poplatek bude taky k věci.
  • hona20VT
    No něco pročistit by se asi mělo ale pokud se domluvíme na nějakém příspěvku jsem určitě pro.Myslím si že kdyby každý přispěl nějakou dobrovolnou částkou bylo by rázem prostoru jak v továrně na vzducholodě:-)
  • Syky
    Belma LE: :D super to mi to m,oc usnadnilo :) takze jsem pochopil ze dame 100kc :D dejte vedet kam a poresimme..:) diky za pomoc draku ;)
    Tož samo nejaká plastická operace tohoto typu jako jsou duplicitní vzkazy, témata, opakující se rady ohledně oleje:-)) at.. je vhodná ale každopádně jde spíš o to rozšířit tento prostor, né jít pouze cestou redukování
  • Mavi
    Tak ja sem tu cca rok nikoho z Vas osobne neznam,ale jsem ochoten nejakej ten prispevek poslat.
  • Honza
    to sice ano.. ale vem si kolik je doslova sraček ve vzkazech a jak obsáhlej byl bazar (ano byly tam i téma z r.2008 dlouhý 350 příspěvků,plný fotek..).. zaráží měže zrovna členové cotu jsou považovaný za tvrdý jádro ani nenapíšou prodáno,smazat,nebo vyřešeno...

Kdy každej musí dát najevo i to, že si ten druhej prdnul.. Načež založí vlákno např. von raven (nebrat osobně,první nick,co měnapadl.), a to pak v minulosti člověk nachází ještě 50x...s tím že to má 1-3příspěvky..
    Když chci něco napsat do vzkazů např.von ravenovi,tak naleznu již založené vlákno a tam něco vybleju)

Noccaret kolik stojí další 1Gb?

Mazání věcí a redukování fotek a témat je cesta zpět.... To je jako by v národní knihovně nemeli místo, tak by začali pálit knihy.. i ten nejhorší komix je součástí historie.

nevím jak to tu kdo berete ale myslím že lidé, kterým to jedno není, tu podávají pomocnou ruku a chtějí forum zachovat v této podobě..

co ty na to rozumný muži?

• kisik
    Profilovky promazané,ted už jen ten učet ;-)
  • Aljaška
    mažu staré srazy. Krom klubového.Je tu milion témat k hovnu:-)
  • GeriX
    Belma LE, gratulujem! Jednoduchý obrázek ale presne znázorňuje problematiku spolu s riešením. :D Super!

Ďakujeme!
  • Belma LE
    Syky:

http://img31.imageshack.us/img31/8489/obrazecicek. gif
  • Suvis 1.8 16V
    Já si myslím, že například v bazaru je zbytečné udržovat témata, kde je vše prodáno nebo sehnáno... Jinak redukce na profilu proběhla, mám 3 fota. Nějaký příspěvek bych taky dal, stačí napsat údaje k odeslání na účet...
  • Syky
    fiha to je dlouhe,to cist nebudu..pak mi to nekdo nakreslete a poslete..diky
    kdo bude mít kecy, dostane v třebíči 2011 na budku... :-D
    souhlas. taky jsem pro zavést roční poplatek... šup sem s číslem účtu... :-D
    tak hold jednou pojedu tábor budějovice o 1/4 plynu míň... :-D
  • Coupe73
    Přesně tak, ať sem hodí nocarret účet a když každý hodí stovečku tak bude klid (no každý ji asi nehodí, ale snad nás bude tolik aby to něco pokrylo)
  • Schneczek
    jj taky bych je promazal kolikrat mi to uz prohlížeč nechce otevřít :-)
    Jinak s tim prispevkem taky neni problem tech par korun me nezabije hold si jednou nekoupim cigára :-)
  • Belma LE
    tak zrovna ty videa zabíraj snad ze všeho nejmíň bych řek, to je jen odkaz kterej zabírá na těhle stránkách páj bajtů ne ? :-D Jinak se přidávám, něco bych poslal.
  • Fugasik
    videa z youtube bych taky promazal....jinak klidně na chod servru přispěju :o)
  • Jan Paukovic20VT
    No to sislo jsi sem moch hodit hned rad neco prihodim zatech par let.
  • Belma LE
    Asi by bylo lepší se složit na větší kapacitu hostingu, než to tunějak redukovat. Už vidim ty omezení všude, že musíme míň fotek a nezakládat žádný témata a tak, to už pak nebude nikoho bavit tady, to se rači složíme. Když jsme zakládali jeden Alfí klub, tak sme měli freehosting a když nestačil, tak sme dali jako členskej polatek 50Kč a bylo bez problému a dnes máme krásnou doménu a místa hromadu .)
  • von Raven
    sem mrtvy, pomazane co slo az nekde do posledniho prispevku z listopadu 09, sou tam ale temata co mi firewall nepusti dovnitr, nevim proc
  • Simarik
    taky bych přijel ;-)
  • Aljaška
    na kalbu dojedu:-)
  • von Raven
    tak pak z kalby nafot fotky at je co mazat :D
  • nocarret
    děkuju všem, já sem teda hodím nějaký číslo účtu a děj se vůle boží, já za to pak udělám pro vás kalbu u mě na dílně ju .-)
  • Simarik
    i kdyby byla 100,- tak si myslim že je nás tolik aby to něco pokrylo, rozhodně lepší než aby to platil jeden člověk !
  • von Raven
    ja jsem taky pro placeni, za kazdy klik mi dejte desetnik :D za chvili konci i unor :D

pauza, idu se podivat po necem na jidlo uz tu klikam od 7 rana, doufam ze se vidlickou trefim do huby a ne do oka :D
  • Aljaška
    jsem pro placení.V každým klubu se platí.A vezmu pc do práce a když bude chvíle budu mazat:-)
  • von Raven
    to je silene, vyvalil sem uz pres 2000 prispevku promazl asi 4 stranky temat a furt neni konec dubna a brezna.... myslim ze sem ale sestrelil nake nove tema v bazaru, ono totiz jak se sejme komplet vsechny prispevky ve strem tematu tak to hodi na uplne nejnovejsi a asi sem se uklik a sejmul i najake jedno nove :D tak kdyby nekomu chybelo tak sem to byl asi ja, nejsem si jisty, uz tu silham ale myslim ze sem ho trefil no co uz
  • Bramborák 16VT
    Tyhle stránky pročítám skoro každej den, takže pro mě taky neni problém poslat ňákou kačku..
  • Dr.Ravic
    :-)))
  • von Raven
    no pri opravdu kvalitnim tempu jde vyvalit za 2 minuty 80 prispevku :) klikam uz jak sileny a mazu vsecko v bazaru kde je posledni prispevek starsi jak 5 mesic letosniho roku
  • von Raven
    myslis jako viz "kolik to zere"? ze by nekdo nemel na 3 deci
  • Dr.Ravic
    ja bych ten prispevek udelal ciste dobrovolnej. jak se zavede povine tak se tu jen pohadame. a taky ma kazdej do kapsy jinak hluboko. pro nekoho neni problem dat 2OO a nekdo bude rad ze prispeje treba i tou desetikorunou.
  • von Raven
    tak kdyz se to resi tak konecne treba zjistime kolik to stoji... s coupe tu je minimalne 200 lidi, z toho aspon 30 pise aktivne, navic spousta cumilu, predpokladam, ze noocarret vi kolik platil a tahle castka se da rozdelit na prispevek...ted jde o to, jestli to ma platit aktivni clen, clen a nebo prave ten co jen ocumuje, tak jako tak verim tomu ze kdyz se udela spolecny ucet, kde se bude kazdy mesic delat vypis na co byly penize pouzity tak kazdy z nas prispeje aspon 10,- a to dohromady stacit bude na cely rok
    .............
    1. projet 6 stranek bazaru a dal vsechn smazat
    2. pokec jak doplnil ZERO taky povetsinou blbosti... to by fakt pmoh spis ten chat
    3. srazy teda nechat ale procistete si je tak jak je ciste ostravsko, kde jsou jen fotky ze srazu a ne tisice dalsich
    4. clenove snizit pocet svych fotek na 6 max
    5. ta sekce pro cleny to bude za chvili bordel jako pokec
    6. tecnicke dotazy by chtelo rozdelit na podsekce at se v tom lip hleda stejne se tu temata opakujou dnekonecna
  • Honza
    videanic neberou:)tyjsoulinkovanýz tytrubka.com
  • ZERO
    Jak tak čtu, dost členů by přispělo. Kájo, kolik stojí navýšení diskového prostoru? Založte někdo téma: Příspěvek na provoz www stránek a uvidí se. Za sebe říkám, že klidně pošlu třeba 200kč ročne na klub, to mě nevytrhne... Dej sem číslo účtu, a prachy se jen pohrnou :-) Přijde Ti tolik peněz, že už nebudeš muset nikdy pracovat :-)
  • Coupe73
    Penize se tady kdysi už řešili a moc to nedopadlo... Jinak za sebe řikam, že taky bych něco přispěl.
    Smazněte zbytečne fotky,videa a bude klid. Pismenka nic nezaberou. A když si da každy na profil do 4 fotek tak taky stači. Některy maji v profilu fotky rozebranych motoru,převodovek,náhradnich dílu a nebo fotku s olejem...na co? ODSTRANIT
  • Dr.Ravic
    mě by docela mrzelo ty stary topicy smazat. jasne ze nektery jsou mimo mísu, ale obcas si proctu i stary kecy z prvni Trebice ci tak.
    muj navrh by byl ze by jsme mohli dobrovolne zasponzorovat Kaju a tyhle stranky. nic povinyho at se to tu zbytecne nedohada. ja osobne bych klidne nejakou tu stovku poslal a takovejch nas snad bude vic. pocitam ze snad kazdej kdo ma pristup do sekce členové...
    co vy na to???
  • GeriX
    Aj Linkovanie obrázkov by pomohlo. Je kopa free portálov na upload obrázkov. Kolónka pre link obrázka s tlačítkom pridaj, alebo nejaké označenie priamo v texte pre vloženie link-u podobná BBcode-u.
    Príklad:
    [OBR]http://stranka.cz/obrazok.jpg[/OBR]

V PHP môžem aj pomôcť, niekde mám aj zdroják nato.
  • Simarik
    zredukoval sem na 4 svoje fota :-) a jesi je potřeba poplatek,stačí číslo účtu,nedělá mi to problém...
  • Mertix
    a nezabíraj moc fota u nicků?už sem promazal svoje:)
  • ZERO
    Já si myslím, že fotky ze srazů sice žerou MB, ale ty sem prostě patří. Naopak témata typu: co doma chováte??, Rybaření, Jdete volit?!, Jen tak o čemkoliv při ponďělku, hokej, Velmi milá návštěva, tomu říkám být kozomrd, To je kůň :), Jsem Tu nový, 8 gb flash?, To je paráda, Umí někdo ve fotoshopu?, subaru wrx sti 2009, Můj job :D, atd... atd... tu nemají co dělat, tohle je forum, pokud vím, o Fiatu Coupé. Všechny tyhle kraviny bych psal do jednoho tématu, například Pokec, nebo tak nějak, nebo do Dnes... A starý Dnes1,2,3,4,... bych smazal, jsou tam samý blbosti a neaktuální věci, stejně tak mi přijde, že je k ničemu si třeba dneska přečíst, kde kdy a kdo, třeba před rokem potkal črvené Coupé v 17:30 u Tesca:-) Chtěl bych ještě říct, že mi tyhle témata ani trochu nevadí, teď mi jde hlavně o to, udělat místo na serveru. A a já klidně Nocarretovi taky přispěju.
  • Coupe73
    Smažte videa z youtuby
  • von Raven
    no myslim, ze temata typu "co doma chovate" jsou pricina, ale mezi nama i kopa fotek ze sraziku taky zere, taky
  • von Raven
    tak admini sup do bazaru, 6 stranek zpet a tam to perte vsecko ven, dalsi je na rade pokec, tam bude fotek po koko...
    ...........
    clenove muzou prispet tak, ze pomazou vlastni stare prispevky v tech dvou sekcich a kazdy si da max 6 fotek do profilu
  • Honza
    tím pádem se hledá dobrovolník na promázání bazaru -inzeráty starší 1 měsíce -jsou tamkousky co maj 300 příspěvků s množstvím fotek:)a pak témata jako dnes 1...
  • Syky
    ok ok provedu po nedeli....jinak kdysi se tu resilo cosi ohledne placeni stranek jako adminovi,nebo primo tobe..tak napis cislo uctu a kazdy loupne treba 100kc nebo 200kc rocne a je to ne?
  • nocarret
    Tohle mi přišlo dneska:

Dobrý den,

prosíme o uvolnění diskového prostoru na doméně fiatcoupe.cz. Aktuální velikost zabraného místa na disku je: 1692 MB, Váš zaplacený diskový prostor je: 1600 MB.

Děkujeme za pochopení,

Takže prosím všechny co můžou aby zredukovali počet fotek a kravin, jinak asi budeme mít smůlu a já do toho další prostředky cpát nehodlám děkuju .-)