Dotaz po všechny, zvláště pro adminy

• von Raven
    me taky ne, navic srazy jdou mimo me, dalo by se rict ze kdyz nema nikdo zajem se srazet na ostravsku tak srazy ani nectu
  • Belma LE
    Tak s ním jsem nemluvil, takže tentokrát za nic vyjímečně nemůžu :-D Chtěl jsem to sem hodit, ale nějak se to bohužel zakecalo.
  • Aljaška
    Mno on to píše Venca, ten co ten sraz dělal. A píše že s adminem jednal sám:-)Kámen bývá moc fajn sraz, jak sprinty, tak okruh. Myslím, že by tam někdo z coupéčkářů rád zavítal:-)
  • Belma LE
    Nakonec to zase odsru já, jako vždycky.... Někdo kdo se o ten Kámen zajímal a ví, že mám krom Alfy i Coupé mi cpal ať sem hodím na ten sraz pozvánku, já souhlasil ale pak jsem se s tím dotyčným při tom domlouvání docela pohádal a tak se ztočila řeč jinam a na celej Kámen sem si ani nevzpoměl a staral se o jiný věci. Shodou okolností jsem adminem a spoluzakladatelem jednoho alfáckýho klubu, takže jestli se tohle nějak rozneslo a s každou drbnou ta informace zdegenerovala, tak bych se fakt nedivil, kdyby ze mě udělali admina coupé klubu co se na ně vysral, nebo tak něco..
  • Aljaška
    no asi v tebe Zero:-) No jo, seš slavnet i u Alfistů:-)
  • ZERO
    Aljaška: Jak jako snaha vyčpěla ve mě? :-)
  • Honza
    mě nikdo nekontaktoval...

když mě někdo (nečlen) kontaktuje s prosbou o zveřejnění nějaký akce, tak jí rád zveřejním - viz akce fiat tipo klubu..
  • Aljaška
    Lidičkové a zvlášť admini-tedy i já. Na Alfistech píší,že 3.-5.9.2010 proběhl tradiční Alfa sraz Kámen, a píší tam, že oslovili i admina coupé klubu. Prvně admin souhlasil a pak cukl a nekomunikoval. Víte o tom někdo něco? Já admin jsem, a o tom nevím:-(

Konkrétně je psáno:
    .A s tou propagaci??moc klubu,moc clenstvi a byl jsem na to sam, treba presvedcit fiat coupe club ze zacatku ano,admin pak cuknul a na nic nereagoval,takze snaha vycpela v ZERO a to je jeden za spousty snahy.

více zde:

http://forum.alfisti.cz/viewtopic.php?f=38&t=4 972&start=330