Jsem mezí váma:DDDDDpovedlo se:)

• nocarret
    jen ho nechte jde vlastní cestou a to se cení!
  • Tommy Angelo
    super díky :)
  • Motýl
    Z tvého nadšení jsem usoudil, že už jsi to vyřešil i bez mě. Ale když jinak nadáš, zítra jedu na technickou (teda jen auto s obálkou) tak to blejsknu a pošlu ti to.
  • Tommy Angelo
    motejl čekám na foto.) :D
  • Motýl
    Mno já ti nevím. Jen za koncovku vysolit takový soldi? Nebylo by lépe ta ty prachy pořídit laděný svody a zbytek výfuku si nechat udělat na zakázku? Vyšlo by to +/- stejně.
  • Tommy Angelo
    vyfuk stojí lidičky 19000kč a nějake drobne :D
    http://www.alu-pneu.cz/data.php?r=41&d1=FIAT&a mp;d2=Coup%2526egrave%253B&d3=2%252C0%2B16V%2B Turbo%2B11%252F93%2526gt%253B96
  • Luxor
    2 Tommy: tak a teď souhrn - na kolik Tě celkově tohle coupé vyšlo? projetej benzín, díly, čas? Pro zajímavost...
  • Coupe73
    Já teda zatím coupe nemám, ale pokud by bylo tak by se mi líbil je jednoduchý duplex na každé straně jeden vývod.

Petře není to modena ale F1 včetně toho zadku.
  • Feki
    Jinak muj katalogove stoji 295,-€ a ten co ma Tommy jsem presne nenasel,jen hodne podobny delaj na Alfy od 450-600,-€ v zavislosti na typu..
    jinak...: www.ragazzon.com
  • Feki
    Pajo záleží jakej kus.Většina lidi kupuje jen poslední dil,ja mám primo na Fiat Coupe a stal kolem 11 000,- dnes se sežene bez problemu kolem 7500-8000 novej..Tenle ctyrdirovej duplex netuším co muže stát..:(
  • Coupe73
    Kolik stojí ten Ragazzon?
  • Feki
    Pekny pekny at dela jen radost..!
    ...jinak Ragazzon plne schvaluju,nejlepsi volba!!!
  • Simarik
    já bych na to nervy neměl tohle oživovat :-) přeju hodně štěstí, na srazu se rád mrknu, snad mě nevyženete když budu mít coupe jen v kapse v jiném poměru :D
  • Tommy Angelo
    děkuji ADO koukám taky moc hezky kousek koukám předni narazník modena ne :) taky jednou bude :D
  • Tommy Angelo

škoda že jsem sněma nenašel coupe ale aspon něco :)GTV je taky půl srdce coupe :)
  • Tommy Angelo
    pak ještě lidičky dodám nove fotečky ještě se bude naněm hodně pracovat už doma leží vyfuky ragazzon přes zimu bude instalace v garaži nahodit sportovní prahy opravit ten zadní narazník na vyfuky ragazzon a už jsou doma i červené přužinky eibachy:Dtak držte palce ještě práce dost :)a ještě třeba hodit pecek do garaže jinak tam umrznu:D
  • Tommy Angelo
    díky simariku budu neboj nechcu to rozbít :)škoda že už je zima:(auto navoskovat a ala garaž nástup zima ala Uno :D
  • Simarik
    to seš docela rychlík,jen bacha na výkony !
  • Tommy Angelo
    děkuji za vaši podporu lidičky a nejvíc mému kamošovi za velikánskou pomoct díky ho bych mezi váma nebyl:)tady nějake foto a odkaz na videjko prvního testu už se těším na srazík sváma kluci a holčiny :****:DDD

povedlo se juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů:D