Z tvého nadšení jsem usoudil, že už jsi to vyřešil i bez mě. Ale když jinak nadáš, zítra jedu na technickou (teda jen auto s obálkou) tak to blejsknu a pošlu ti to.
Mno já ti nevím. Jen za koncovku vysolit takový soldi? Nebylo by lépe ta ty prachy pořídit laděný svody a zbytek výfuku si nechat udělat na zakázku? Vyšlo by to +/- stejně.
Jinak muj katalogove stoji 295,-€ a ten co ma Tommy jsem presne nenasel,jen hodne podobny delaj na Alfy od 450-600,-€ v zavislosti na typu..
jinak...: www.ragazzon.com
Pajo záleží jakej kus.Většina lidi kupuje jen poslední dil,ja mám primo na Fiat Coupe a stal kolem 11 000,- dnes se sežene bez problemu kolem 7500-8000 novej..Tenle ctyrdirovej duplex netuším co muže stát..:(
já bych na to nervy neměl tohle oživovat :-) přeju hodně štěstí, na srazu se rád mrknu, snad mě nevyženete když budu mít coupe jen v kapse v jiném poměru :D
pak ještě lidičky dodám nove fotečky ještě se bude naněm hodně pracovat už doma leží vyfuky ragazzon přes zimu bude instalace v garaži nahodit sportovní prahy opravit ten zadní narazník na vyfuky ragazzon a už jsou doma i červené přužinky eibachy:Dtak držte palce ještě práce dost :)a ještě třeba hodit pecek do garaže jinak tam umrznu:D
děkuji za vaši podporu lidičky a nejvíc mému kamošovi za velikánskou pomoct díky ho bych mezi váma nebyl:)tady nějake foto a odkaz na videjko prvního testu už se těším na srazík sváma kluci a holčiny :****:DDD
povedlo se juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů:D